gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stručný pozdrav pani profesorke Launerovej

Moja domáca úloha v podobe štatistiky
Dobrý deň pani profesorka:-) Ako som sľúbil, tak Vám tu nechávam odkaz, že www.gru.blog.sk je skutočne mojou stránkou. Síce som tu už pekne dlho nepísal, ale nejaký ten prieskum som tu snáď mohol spraviť. Anketu som vytvoril sám na blueboarde - ak neveríte, dám Vám nick s heslom a môžete si to pozrieť:) Grafy takisto sám, na Office 2007 sa to robí úplne jednoducho, takisto Vám to môžem poslať na email, ak by to bolo potrebné. Úvodné obrázky jupíka na prezentácii som stiahol z google.sk takže všetko na prezentácii som robil ja;o) Dúfam, že už viete, že toto je moja stránka a zo štatistiky dostanem jednotku:-)

P.S.1 Ak ste túto stránku skutočne boli navštíviť, kliknite na menu vľavo a nechajte mi prosím odkaz (Odkaz autorovi)

P.S. Ak stále neveríte, že toto je moja stránka tak verejne prehlasujem, že viete úplne krásne kresliť Slovensko:-) A tiež neberiete úplatky v podobe 10 Sk,- :o)

P.S.3 S pozdravom Šándy

Aktuality | stály odkaz

Komentáre

  1. HEH
    Tomáš zvaný Koreň dosvedčuje že toto je stránka Michala a zároveň vyhlasujem že "sponzorský dar" 10 Sk bol z mojej peňaženky :D . Ak chcete, môžete overiť aj môj zdroj kt. som uviedol. Je to warez ale ja tam chodím iba radiť a diskutovať (aby som bol čistý ako lalia pred zákonom)
    publikované: 02.11.2007 22:23:28 | autor: ThomasK (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014