gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Koniec školského roku!!!:-)

I keď možno o pár dní vopred, ale predsa sa už neučíme, takže poďme na to...
Na konce školských rokov mám pekné spomienky... Už som ich totiž zopár zažil a pamätám si asi každý jeden. Zbožňujem ten pocit voľna a oddychu, keď dostanem vysvedčenie a „rútim“ sa domov. Ale nechcel som písať len o konci školského roku ale o školskom roku ako takom, keď už mám ďalší v poradí za sebou. Tento školský rok sa začal ako každý iný. Nič výnimočné, teda zopár nových profesorov, niektoré predmety pribudli, iné už nikdy nebudem mať. Teda začiatok bol v pohode, boli sme na viacerých jednodňových výletoch, exkurziách a tak. No ani som sa nenazdal a boli tu Vianoce. Prázdniny ubehli veľmi rýchlo a takisto aj prvé mesiace roku 2007. Čo je horšie, ani si nespomínam na nejakú zaujímavú udalosť, výlet alebo čokoľvek, čo sa vymyká normálu. Takže až do konca marca bežná rutina. Týždeň čo týždeň do tej istej nudnej školy, v ktorej sa nič nedeje. Až v apríli, keď sa mi začala sezóna to začalo byť zaujímavé. Teda začal som sa ešte menej venovať škole ako dovtedy, pretože som mal o víkendy postarané. Tak som sa snažil obsedieť si v tichu na hodine a hlavne pri skúšaní byť nenápadný:-) Stále som sa spoliehal na Neskúšačik, ktorý som si šetril na neželanú odpoveď. Ale u mňa bola neželaná odpoveď asi každá, okrem AJ, kde som vedel, že to nejako „obkecám“:). A tak som prvého Neskúšačika minul na dejepise a druhého som si šetril na slovenčinu. Ale čo sa nestalo, Neskúšačik prestal platiť a samozrejme, ako naschvál, som bol vyvolaný. Ale to bol len jeden z predmetov. Ešte som mal čo robiť s účtovníctvom, dejepisom a mojou obľúbenou angličtinou. Všetky tri sa mi podarilo úspešné dotiahnuť na „výbornú“. Takže ďalší školský rok už pre mňa skončil a hodnotím ho úspešne. Ako dopadol Váš školský rok?

Aktuality | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    tak to Ti gratulujem..
    Mne skolský rok skoncil oficiálne 1. júna,ked mi dali do rúk maturitné a výrocné vysvedcenie, takze defakto uz mám prázdniny..
    Ale tie ozajstné zacali az dnes, ked mám uz po vsetkých prijímackách na VS.. Uz len cakat na výsledky.. :D
    Ale tak ja svoj skolský rok hodnotím velmi kladne.. A úcto som mala aj ja a dokonca som z neho maturovala..moj oblúbený predmet spolu s dejepisom (aj ked ten som mala len dva roky) ...
    publikované: 27.06.2007 22:29:44 | autor: amidala (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. to amidala :)
    takze predpokladam, ze tiez chodis, teda si chodila na obchodnu akademiu:) tak gratulujem aj ja Tebe k maturitam a tiez drzim palce, aby si sa dostala na VS:) pekny den;)
    publikované: 28.06.2007 12:52:36 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. jj..
    OA to istí.. :D
    Diki.. a musím sa pochválit, uz mám oficiálne vyjadrenie z jednej skoly, ze majú o mna záujem a radi by ma vidiet na zápise :D
    Takze HURA PRAZDNINY :))
    publikované: 28.06.2007 16:59:45 | autor: amidala (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014