gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zákony schválnosti II.

Takže ďalší článok týkajúci sa tejto témy. Zasa sa mi niečo dosť nepríjemné stalo....
Pokračovanie Zákonov schválnosti som nechcel písať, pretože som si povedal, že to nie je až také zlé a zákon schválnosti ma obchádza. Omyl, veľký omyl. Dnes mi to svoje mesačné mlčanie dokonale vrátil. A síce, bol som s jednou osôbkou, ktorú mám mimochodom veľmi rád, dohodnutý, že sa dnes večer stretneme na ICQ. ICQ je ,čo sa zákonov schválnosti týka, kapacitou samo o sebe, ale tento článok nepatrí ICQ-čku. Takže som večer, ako sme sa dohodli, prišiel a čakal. Lenže som dostal smsku, že spomínaná osôbka nemôže prísť, že možno príde neskôr. Ak áno, tak ma prezvoní. Fajn, povedal som si, vypol pc a išiel pozrieť niečo do tv. Lenže som si spomenul na to, že mobil sa mi nabíja a mám ho v izbe, takže by som nepočul zvonenie. Pousmial som sa a pomyslel si, že zase som raz vyhral nad schválnosťou. Ale nevyhral. Pozeral som nejaký film na markíze, a po dlhšom čase, konkrétne 21:46 som sa len pre kontrolu šiel pozrieť na mobil, ktorý bol odo mňa len malý kúsok, takže by som ho počul zvoniť určite. Ale som sa pozrel na mobil a tam neprijatý hovor! Čože? Ako je to možné?!? No jasné, bol som preč a keď som sa vrátil, zabudol som si zapnúť hlasné zvonenie, teda mi mobil len vibroval. Lenže to nie je všetko. Okamžite som priam šprintoval k pc s nádejou, že stále na mňa čaká, aj keď ma prezvonila takmer pred pol hodinou. Zapnem pc. Čas 21:49. Pozriem na ICQ – správa. Jupííí, poteším sa. No v tom si všimnem status offline a správu, ktorú mi odoslala 21:47. 2 minúty! O toľko sme sa obišli... Plesknem si po čele a poviem, že toto nie je možné! Ale je to možné... A veľmi ma to nahnevalo. Napriek tomu všetkému vidím life stále ružovo a snažím sa mať dobrú náladu. Take it easy!:-) A aby som nezabudol, oficiálne sa chcem ospravedlniť osobe (aj by som uviedol o koho ide, ale bolo mi avizované, že si nepraje, aby som ju zverejňoval, lebo by som si odradil fanynky :D ///ak nejaké mám, napíšte mi;o)///) kde som to skončil? Aha, teda že sa chcem ospravedlniť osobe, ktorej som sľúbil, že akonáhle ma prezvoní prídem k pc a neprišiel som. Mrzí ma to a polepším sa;-)

Z každého rožku trošku | stály odkaz

Komentáre

  1. este ze
    take it easy.. uz som sa zlakol ze z toho budes robit vedu :D ale to nic nie je aj pokazene dni sa daju rychlo napravit minule sa mi v jedno rano stali 3 blbe veci ale nedal som sa a ten den bol nakoniec super ako skoro vsetky :) live for fun ..take care.. good luck :)
    publikované: 17.06.2007 00:20:08 | autor: lemon-ko (e-mail, web, autorizovaný)
  2. lemon-ko
    ty si to presne vystihol, tak to ma byt;o)
    publikované: 17.06.2007 09:13:15 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. No comment
    Z rôznych dôvodov radšej do tejto diskusie prispievať nebudem. Gru by vedel povedať zopár dôvodov :D Ja len poviem ze nanestastie patrim do skupiny ludi nazyvaných "pesimisti" len ja som este trochu nizsie, ja som zaryty tvrdy pesimista a kazí mi to život... A taketo veci su caste a den mi nepokazia, on ani dobry aj tak nie je..
    publikované: 18.06.2007 21:09:44 | autor: ThomasK (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014