gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Best friend Thomask

Ako som sľúbil, tak v tomto článku bude stručná charakteristika Thomask-a, ktorý má na mojom blogu nastarosti PC sekciu.
Teda na gru.blogu oficiálne vítam Tomáša, môjho spolužiaka, ktorý bude pridávať (dúfam, že čo najčastejšie) príspevky do PC sekcie. Tomáš má 16 rokov, navštevuje tú istú Obchodnú akadémiu v Nitre, čo ja, dokonca tú istú triedu, do ktorej chodím aj ja. Poznám sa s ním tak (počítam).........(mne matika nikdy neišla:o) zhruba 10 rokov, čo už je nejaká tá doba. Medzi jeho záľuby patria samozrejme počítače, hudba-nejaký ten Korn, športy- futbal a v neposlednom rade modelárstvo- konkrétne stavia lietadielka. Modelársky krúžok navštevuje už asi 8. rok, čo ho robí kingom medzi modelármi(túto vetu som si jednoducho nemohol odpustiť:D. Koro, lebo tak ho prezývame, je cieľavedomý, kamarátsky a spoľahivý (no, to sa ešte uvidí podľa toho, či PC sekcia nezapadne prachom:-) Medzi jeho zlé vlastnosti patrí najmä lenivosť a občas reaguje bez rozmýšľania. Thom to s počítačmi skutočne vie, teda ak by ste na neho mali akékoľvek otázky ohľadom PC, modelárstva alebo čohokoľvek iného, zvoľte buď komentár pod článkom alebo odkaz autorovi(Koro, aj keď je lenivý, Vám určite odpovie:) Tak to bol stručný opis môjho najlepšieho kamaráta.

Z každého rožku trošku | stály odkaz

Komentáre

  1. HMM
    Cakal som od teba niečo horšie, Šándy. Nejak si sa nepretrhol v tých zlých vlastnostiach jak som očakával... Ale dobre si to napísal, len k tej hudbe dodám, počúvam všetko tvrdšie, v žiadnom prípade rap, hip hop a také veci. A poopravím ťa, chodím tam 7 rok, ale budem aj 8.
    publikované: 05.04.2007 16:32:02 | autor: ThomasK (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. thomas
    no vzhladom na to, ze som ten clanok "spraskal" za 10 min zo vsetkymi info, myslim, ze je to celkom dobre. ten rok nikoho netrapi, ide o to, ze to navstevujes dlhu dobu. zle vlastnosti, aha, tak este tam pravdepodobne pridam to, ze si absolutne nestojis za slovom,ale inak ok:o)
    publikované: 05.04.2007 17:33:12 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014