gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vyhnite sa stresu a nakupujte darčeky už teraz!

Tak toto som si prečítal v aktuálnom letáku Kauflandu...
September. Začínajú letné výpredaje, jesenné zľavy a podobne. Katalógy plné obrovských čísel označujúcich zľavy a neopakovateľné akcie. A v tom... Zoberiem do rúk leták Kauflandu, začnem listovať a bum! Dvojstránka venovaná Vianociam spolu s darčekmi na Mikuláša. Pre istotu sa pozriem do kalendára, aký je dátum, že či nie som niekde mimo reality. Ale nie som. Poriadne sa zasmejem nad tým, že v polovici septembra začínajú obchodné reťazce vianočné akcie:-) No na druhej strane sa mi to nezdá moc pekné. Jednak, podľa mňa zbytočné začínať s vianočnými akciami teraz, 3 mesiace pred Vianocami... A ešte jedna vec, ktorá mi vadí. Vianoce majú, aspoň pre mňa, neopakovateľnú atmosféru. Všetko čo s nimi súvisí, zima, sneh, vyzdobené domy, ulice, vianočné pesničky a samozrejme obchody zahalené do Vianoc. Naozaj rád sa pred týmito sviatkami poprechádzam v pekne vyzdobených obchodoch, ktoré umocnia moju "vianočnú" náladu. Ale teraz??? Prídem do obchodu niekedy v októbri a bude kompletne vo vianočnom šate? Toto podľa mňa dosť znevažuje Vianoce ako také, keď sú v obchodoch štyri mesiace v roku. Potom sa vytratí to pekné, čo atmosféra pred Vianocami prináša. Ale opäť, ja s tým nič nespravím, prípadne prestanem chodiť do obchodov :D Aký je Váš názor? Je podľa Vás správne, že teraz, na začiatku jesene predstavujú niektoré obchody akcie na Vianoce? Tak šťastné a veselé;o)

Aktuality | stály odkaz

Komentáre

  1. no to...
    aby som uz zhanala ozdoby na stromcek:D
    publikované: 15.09.2007 12:05:11 | autor: kiinka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. a kiinka
    ty ich este nemas?:)))
    publikované: 15.09.2007 21:35:09 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. darceky nebudu
    Tento rok darceky nekupujem, vyhnem sa stresom a sviatky si uzijem duchovne, nie materialne..mozno nejake drobne darceky vyrobim, ked ma budu doma posluchat:) ale najviac sa tesim na vianocne trhy ktore byvaju v meste, je tam uzasna atmosfera a este na polnocnu omsu..a este ako budem robit medovnicky, vanilkove rozky a potom samozrejme ich papanie..tento prispevok je asi trosku odveci, lebo temou je nieco ine, ale ja sa proste tesim ale tesim sa aj na babie leto, farebnu jesen a sychrave pocasie..tesim sa na vsetko co pride..ahooj:-*
    publikované: 17.09.2007 11:18:17 | autor: ivulienka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Ivulienka
    nie je od veci, len o vianocnej atmosfere trosicku neskor:) a dakujem za pozdrav aj za to, ze si sa opat zastavila:-)
    publikované: 17.09.2007 19:33:45 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014