gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Toto sú celebrity ?!?!

Celebrity camp a môj názor na účastníkov tohto programu....
Priznám sa, túto show alebo ak chcete reality show som od začiatku nesledoval. Nepáčil sa mi už námet, skôr by sa mi páčilo niečo na spôsob Survivor-a (v ČR to bol Trosečník). Ale pár krát som cez víkend zapol TV a zostal sledovať Joj-ku a reprízu Celebrity campu. Sú tam viacerí ľudia, ktorí sú naozaj slušne povedané blbí, ale osobne najviac mi vadia dve osoby. Tou prvou, ktorá mi vadí menej z týchto dvoch je Danica Jurčová. Najprv tichá, skromná, ale ako prišlo k tomu, že ju majú vyhodiť, hneď sa vyfarbila. Rozkričala sa, trepala nezmysly a čo naozaj nemám rád je to, že nenechala ostatných dohovoriť a skákala im do reči. Najviac si to odniesla ďalšia, tiež celkom tichá, účastníčka show Aneta Parišková Dočekalová. No a to ma dosť nahnevalo. Pretože Danica sa nepustila do silnejších hráčov, ale práve do tichších, pri ktorých vedela, že si to môže dovoliť. Druhá osoba- Janette Drapáková. Po prvé, nechápem, čo tam ona robí. Nehovorím, že výber „celebrít“ bol dobrý, ale ona tam podľa mňa naozaj nemá čo robiť. Dal som si tú námahu a navštívil stránku Celebrity campu. Spomedzi všetkých účastníkov bol jej profil ten najkratší a bolo tam spomenuté akurát to, že je manželkou Paľa Drapáka, majú spolu syna a objavila sa vo videoklipe k piesni z Paľovho albumu. Keď už chce patriť medzi „celebrity“, tak mala aspoň niečo dokázať a upraviť si správanie. Ale vlastne jej správanie zodpovedá zhruba tomu, čo má v hlave... Takže toľko môj názor, na osoby, ktoré mi tam najviac vadia. Slovo celebrity som v tomto článku dával do úvodzoviek preto, lebo si myslím, že málokto (nikto) zo súťažiacich si zaslúži, aby mu patril titul celebrita... Poteším sa aj Vašim názorom:-)

Z každého rožku trošku | stály odkaz

Komentáre

  1. celebrity
    je "zdedené" slovo tak ako aj kopírovanie sa správanie "celebrít" pôvodných...zo sveta...nemusím,nemusím a nebudem...:))
    publikované: 04.06.2007 23:22:47 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014