gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Téma dňa: Internet

Dnes je už samozrejmosť, no ešte nedávno bol zriedkavosťou. Na čo internet používate?
Článok o internete (ďalej net) som sa rozhodol napísať z viacerých dôvodov, ako napríklad: každý z nás (konkrétne tí, čo čítate tento článok:) ho používa a je to perfektná vec, bez ktorej si svoj počítač už vôbec neviem predstaviť. Niečo z histórie (ale len v krátkosti, pozn.red.)- net bol pôvodne vynájdený, alebo vytvorený pre vojenskú komunikáciu. Môžeme sa poďakovať tomu, kto net prerobil na „civilné“ používanie. Pred niekoľkými rokmi, na Slovensku bolo len zopár stránok a zopár ľudí používajúcich túto vymoženosť. Rokmi užívateľov pribúdalo a stále aj pribúda. Net využívam doslova denne a stále nachádzam nové zaujímavé informácie, funkcie, programy a všetko možné, čo sa na nete nachádza. Keď sa už tento článok nachádza na blogu, tak aj niečo o blogoch. Podľa mňa je to naozaj výborné, že každý sa môže takto bezplatne prezentovať. A skutočne, už len na blogoch na pravda.sk sa dá nájsť množstvo článkov, ktoré sa oplatí prečítať. V neposlednom rade je net tiež vec dobrá na spoznávanie nových ľudí, na rozprávanie sa s nimi. Veď ešte pred možno 8 rokmi bolo niečo také ako rozprávanie sa s kamarátmi cez icq, mirandu, qip alebo podobné programy veľmi zriedkavé. Dnes je to samozrejmosť. Chcel by som poznať Váš názor: Ako dlho denne sedíte za internetom? Na čo najčastejšie internet používate?

Téma dňa | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm..
    no ťažko povedať koľko času strávim "na" nete.. záleží to podľa toho čomu sa venujem.. ale v priemere sú to tak 3 hodinky denne - niekedy viac, niekedy menej.. (niektorí si pomyslia, aha závisláčka, ale dnes sa už bez netu vlastne nezaobídem..)
    a na čo net používam?? hlavne na zabezpečenie kontaktu s priateľmi (nestačia nám telefóny a osobné rozhovory..) alebo potom keď potrebujem nejaké info či už sa to týka školy, alebo môjho záujmu - čo v posednej dobe tvoria hlavne blogy, poviedky,sťahovanie hudby, filmov (poprípade len tak brázdim tieto vody..)
    publikované: 31.03.2007 21:19:35 | autor: amidala (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. NET
    Ja na nete, akoze surfujem tak 1 hodinu denne. Pripojený som neustále. Stáááále sťahujem. A najhoršie je, že teraz T-Com zvyšoval rýchlosť netu, a môj otec tento mesiac ruší net..... Na obesenie...
    publikované: 01.04.2007 18:35:57 | autor: ThomasK alias BigK (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. omg
    Booooze moj, Tomasko, prosim ta, prestan s tou prezentaciou seba a svojich problemov a venuj sa teme. je v teme otazka, ci ti otec ide zrusit net?:D nie je, tak kasli na to;) radsej napis nejaky rozumny clanok
    publikované: 02.04.2007 17:33:22 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014