gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Previously in Prison Break

Ak si jednotlivé časti nepustím znova, tak túto vetu nejaký ten mesiac nebudem počuť. Prečo? Pred pár dňami som dopozeral II. sériu tohto vynikajúceho seriálu.
Joj-ka vysiela ešte len 14-tú časť tohto celosvetovo úspešného seriálu. A ja viem v nedeľu večer presne celej rodine vyrozprávať, čo sa bude diať :o)Prvá séria je skutočne vynikajúca. V tomto článku nechcem nič prezrádzať, ale ak by ste predsa boli nedočkaví, kontaktujte ma a dozviete sa, čo sa s tou Vašou obľúbenou postavou stane. Nebudem hovoriť ani o tom, či a kedy Lincoln a Michael  z väzenia ujdú.
 
 Doslova unikátne napätie a strhujúci dej, ktorý Vás nenechá odísť od obrazovky ani vtedy, keď Vám pôjde rozraziť močový mechúr;) Tak takáto je druhá séria. Množstvo zvratov, vynikajúce prostredie, perfektní herci a dramatické chvíle. To všetko sa v II. sérii dá nájsť. Teraz, keď opäť pozerám časti, ktoré som videl niekoľko týždňov dozadu, pekne jednu za druhou, si uvedomujem, aký je tento seriál vynikajúco premyslený. Taktiež ma dosť zarazilo, koľko postáv zomrelo. A to nie len vedľajších postáv typu predavač v obchode na rohu ulice, ale najmä skončia postavy, o ktorých by ste to nepovedali.Mňa osobne by dosť na sledovaní seriálu na Joj-ke odrádzalo to, že časti sú vysielané v týždňových intervaloch. Tým sa znižuje napätie z deja a celkovo sledovanosť programu, keďže je niekedy problém spomenúť si, o čom tá predošlá časť bola. To však nič nemení na tom, že odporúčam vrelo sledovať a vžiť sa do deja.
 
Prison Break naštastie II. sériou nekončí, ale podľa toho, čo som sa dozvedel, bude prvá časť III. série až niekedy v letných mesiacoch. Čakať toľko je dlhá doba, ale verím, že ma to od Prison Breaku neodradí a zostanem aj naďalej jeho fanúšikom. Prison Breaku zdar!

Prison Break | stály odkaz

Komentáre

  1. tak veru,druhá séria
    ma nesklamala.
    publikované: 26.04.2007 18:06:26 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Prison breaka
    cawky no aj ja som zvedav na 2 seriu ale chcela by som sa opytat ze ci by si mi nemohol poslat vsetky cast 1 serie..alebo odkula yb som si ich mohla stiahnut??
    publikované: 19.05.2007 19:37:18 | autor: majka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. majka
    no poslat....to je cele dvdcko....a stiahnut, hocikde najdes na google...
    publikované: 31.05.2007 21:41:14 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014