gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo sú vždy iniciatívni chlapi???

Ďalšia úvaha v mojom podaní. A týka sa otázky lásky...
V nadpise som položil otázku. Prečo? Mám na mysli to, ak sa nejaké dievča páči nejakému chalanovi. Prípadne sú aj nejaké náznaky od dievčaťa, ale... Iniciatívny musí byť chlap! Ešte som nezažil, aby sa spýtalo dievča chalana, či s ňou chce chodiť napríklad. Ja viem, áno, určite sa to už stalo, ale ja som to ani v mojom blízkom okolí nezažil. Dobre, predsa, nejaká tá snaha by tam mala byť aj z mužskej strany, ale nie všetka. Jeden môj dobrý kamarát to dobre vystihol: „Ženy sú ako počítače, rozumejú si navzájom, ale nikto iný im nerozumie.“
Pekne povedané.:-) A taktiež sme my, muži tí pozornejší (teda česť výnimkám). Ale ak naozaj máme o nejaké dievča záujem, tak snaha, pozornosť a tak sú tam vždy a zvyčajne väčšie ako zo strany dievčaťa... Už keď som sa tak rozpísal, tak pridám ďalšiu vec, ktorá my vadí. A síce neurčité odpovede dievčat. Kedysi v šiestom ročníku na základnej škole som jednej spolužiačke tak trochu povedal, čo k nej cítim. A to bola reakcia.... Vieš, ja... Mám Ťa veľmi rada, ale neviem ako to bude, teda ako neviem, nemám to ešte rozmyslené... Hrozne nemám rád odpovede tohto typu. Radšej, ak by mi povedala, že so mnou nič nechce mať, že ma má rada ako kamaráta, no nič viac. Zobral by som to lepšie. No nie, ako to bolo vtedy. Bola na mňa hrozne milá, všelijaké milé narážky a tak. Podľa toho, ako sme sa rozprávali a správali by každý povedal, že sa jej páčim. Ale keď prišlo k tomu, že som jej to povedal, zareagovala tak, ako som to opísal hore.Čo tým teda sledovala??? No to sa už asi nedozviem;-) Ale ak by toto spravilo jedno dievča na svete, tak je všetko dobré, ale už len ja som stretol viacero takých a moji kamaráti a spolužiaci tiež. Takže toto je to, čo ma práve zaujalo. Len tak pomimo, berte tento článok trochu s rezervou a inak mám ženské pohlavie veľmi rád;o).

Z každého rožku trošku | stály odkaz

Komentáre

  1. Hm,
    gru, asi máš iba smolu a nenatrafil si na tú správnu, čo by reagovala pozitívne :-) len sa nevzdávaj, držím palce ;-)
    publikované: 31.05.2007 16:18:52 | autor: cassovitae (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)) to je fajn, že
    nás máš rád, ja rovnako Vaše pohlavie a inak, povedz to babe tak, ako si to napísal tu a k nedorozumeniu nemusí dôjsť ;)
    publikované: 31.05.2007 16:23:13 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Gru
    No ja ťa trochu poopravím. Ženy si nerozumejú ani navzájom :)))

    A s tou iniciatívou je to tak...no...keď i iniciaívny, tak tlačíš na pílu, keď nie si iniciatívny, tak si ťuťmák :DD
    publikované: 31.05.2007 16:23:21 | autor: Timur a jeho družina (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Gru
    Ale ruku na srdce..
    Ako by si zareagoval,keby prišla babena za tebou a vybalila to na teba?..)))
    "velmi sa mi páčiš,chcem s tebou chodiť?"..
    skus mi na toto odpovedať..

    ja myslím,že ak je sympatia na oboch stranach,tak sa aj obe strany snažia byť s tým druhym čo najviac..
    ak sympatia nie je,tak je to jasne..
    ale nie zbytočne..
    pretože stavaju sa aj zazraky,a sympatie prichadzaju časom..))))
    publikované: 31.05.2007 16:36:41 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  5. no tak
    suhlasim asi s vami vsetkymi;o) btw teraz nevychadzam z aktualnej skusenosti, ale z predoslych skusenosti.....A Timur a jeho družina to vystihol s tou iniciativou najlepsie:-)
    publikované: 31.05.2007 16:47:42 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. :)))
    tak toto snad nemyslis vazne? :))) Beriem, ze chlapi by mali robit prve kroky, ale k tym prvym krokom vam davame prve impulzy my zeny ;) ved si priznaj.. keby sa ku tebe to dievca zo siestej triedy nespravala milo (ako si sam napisal, kazdy by povedal, ze sa jej pacis, podla chovania ku tebe), tak jej asi nepovies co ku nej citis.. je to zacarovany kruh ;) neber to tak, ze len vy robite stale prvy krok.. tak to nie je.. aj my robime prve kroky.. len nie su take okate a "obrusene" ako tie nase ;))
    publikované: 31.05.2007 17:30:53 | autor: Mischellqa (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Neviem sa vyjadriť
    na mňa sa prosto slečny lepia :)
    publikované: 31.05.2007 17:51:55 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  8. teide :))
    som konzervativec. jasne, naznaky a tak, zena by mala vediet, kde byt aka, aby to bolo mile a nenasilne. Ale samozrejme, ze iniciativu ma vyvinut chlap..ved to je na tom krasne, ze je dievca dobyjane..a vlastne..uz ani nie, ved sa ti sama kazda ponuka v tejto dobe..mate to lahke, chlapi, tak ake staznosti? :)
    publikované: 31.05.2007 19:13:01 | autor: camelle (e-mail, web, autorizovaný)
  9. camelle .)
    ja sa nesťažujem,aj keby som chcel :)
    publikované: 31.05.2007 19:26:20 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  10. chlapi to maju lahke???
    no tak s tym prilis nesuhlasim, ved ano, chlapi maju vyvinut iniciativu, lenze tak, ako som ju pred nejakymi siedmymi rokmi v siestom rocniku vyvinul ja a ako to dopadlo :D teda, hlavne sa stazujem na to, ze na co ste teda take straaaaasne mile a pozorne, ze to vyzera, ze chcete s danym chalanom chodit, ked to tak v skutocnosti nie je?:)
    publikované: 31.05.2007 19:31:41 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. mily gru
    velmi ma zaujal tento tvoj blog a xcem zareagovat. No ja som iniciativna bola, pretoze horuce pohlady sme si vymienali dost dlho a raz ma to tak nastvalo ze sa nic viac nedeje, ze som mu do ruky strcila listok s telefonnym cislom. Ozval sa, ale nas vztah bol o nicom. Sklamala som sa, a tak som si povedala, ze uz nikdy viac. Jednoducho ma tym, ze bol taky tutmak aj vo vztahu, uplne odradil. Asi by som sa nemala nexat ovplyvnit len touto jednou skusenostou, ale predsa si vravim, ostanem staromodna, chlap sa ma ozvat prvy a basta! Potom to aspon nebude na mna:)
    publikované: 31.05.2007 20:37:32 | autor: svetluska (e-mail, web, autorizovaný)
  12. MILA SVETLUSKA
    dakujem za Tvoju reakciu a som rad, ze Ta moj blog zaujal. cest vynimkam, ty si bola iniciativna a ked ten chalan sa spraval tak, ako sa spraval, nestal za nic, teda si o nic neprisla. Takze len sa neboj a bud iniciativna, ako som ja a uvidis, kam to az dotiahneme;o)
    publikované: 31.05.2007 20:41:19 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014