gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Najlepšie sa spí vtedy, keď nemôžeme :)

Alebo konštatovanie dnešného dňa.
Už včera večer som sa tešil na to, ako sa túto noc skvele vyspím, veď môžem spať dokedy chcem. Síce som chcel byť hore očosi dlhšie ako bývam, ale červené štípajúce oči z neúprosnej obrazovky počítača ma donútili ísť spať skôr ako zvyčajne:-) Zaspal som hneď, a celá noc, teda spánok, mi prešiel akosi rýchlo. Zobudím sa, dúfam, že je tak pol desiatej najmenej, no pozerám na hodinky a že 8:01. Výborne, zasa som "využil" to, že môžem spať. A napriek tomu, že sa mi ešte chcelo spať, nedokázal som zaspať. Asi to bolo tým, že ma "netlačí" žiadny čas, kedy musím vstať, nemám nič naplánované a môžem ležať koľko budem chcieť. No ak by sa táto situácia opakovala v školský deň, a zobudil by som sa povedzme o 6-tej, som si úplne istý, že by sa mi podarilo opäť zaspať. Mám s tým každodennú skúsenosť. Ale dnes, krásne prázdninové ráno, nedokážem spať. Pri písaní tohto článku ma tu napadá niečo ako, že najlepšie chutí zakázané ovocie. Možno to priamo nesúvisí s mojim spánkom, ale predsa, lepšie sa mi spí vtedy, keď nemôžem, teda mám to akoby zákazané. Najbližšie to asi vyriešim tak, že si niečo na 9-tu naplánujem, aby som nemohol spať aj keď sa mi bude chcieť:P Aké sú Vaše skúsenosti, s ranným vstávaním? Aj s tým prázdninovým, samozrejme;) Pekný deň všetkým.

Moje úvahy | stály odkaz

Komentáre

  1. Suhlasim:D
    Tak to mas uplnu pravdu. Ale tak je to takmer so vsetkym. Najradsej jem vtedy, ked mi to vlastny vnutorny hlas nechce dovolit (cize cca o 22:00). A tak je to aj so spankom. Nenavidim ranne vstavanie...ten pocit, ze musim a nechcem vstat. Bleeeh... No ked je vikend, tak dospavam, cize to spim do nejakej osmej a vstavam o desiatej:D. No cez prazdniny zvyknem vstavam o siedmej, lebo toho chcem co najviac stihnut. Proste mne sa da najlahsie zaspat vtedy, ked viem, ze sa musim ucit, ale poviem si, ze su este len tri hodiny, ze mam cas a zobudim sa okolo piatej:D. Achch...
    publikované: 30.11.2007 20:44:45 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014