gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj najlepší priateľ

Neviem, či to možno nazvať úvahou, ale skôr to je asi opis, takže čítajte.
Takže poďme na to, priamo, bez okolkov:) Môj najlepší kamarát sa volá Tomáš. Priezvisko nebudem uvádzať, pretože gru.blog by bol okamžite na roztrhanie z dôvodu Tomášovho obrovského fanklubu a všetky jeho fanúšičky (fanynky nie je správne:-) by ma žiadali o jeho adresu :o) Kde som to skončil? Aha, už to mám. Tomáš, na nete ho môžete nájsť vystupovať aj pod prezývkami ako Thomas, Thomask, má 17 rokov. Poznám ho, dá sa povedať, od začiatku mojej školskej kariéry, čo je už nejakých 12 rokov. Teda sme spolu chodili na základnú školu a teraz, našťastie, chodíme spolu aj na strednú, dokonca do jednej triedy. Avšak priezviská nás rozdelili do dvoch skupín(no, asi by som ho mal už dosť, ak by bol so mnou v jednej skupine;). Ako som spomínal, dlhšie sa poznáme a dlho sme aj kamarátmi, no nie vždy sme boli takí kamaráti, akými sme teraz. Mojím najlepším kamarátom je asi od ôsmej triedy. Sám sa čudujem, že si už nelezieme na nervy :D S Tomášom máme množstvo spoločných záľub. Medzi hlavné patria futbal, Fc Nitra a počítače. Dá sa povedať, že dosť času trávime spolu, keďže spolu chodíme hrať futbal a vlastne spolu chodíme do školy. Ale teraz by som sa chcel dostať k tej podstatnejšej veci. Prečo je mojim najlepším priateľom? Je tu viac vecí... Tomáš je, podľa môjho skromného názoru, dobrák, nikdy nie je zákerný a hlavne, ja sa na neho môžem spoľahnúť. Spoľahnúť v hocičom. Či už niečo od neho potrebujem, alebo zasa niečo od neho očakávam. Nepamätám sa, kedy a či sa vôbec niekedy ku mne zachoval zle. On vie poradiť, ak niečo potrebujem a to kedykoľvek. Dokonca mi dovolí opisovať pri písomke z matiky :D Ale nie, jednoducho, čo chcem týmto povedať je to, že nie vždy som na Tomáša dobrý, veľa krát sa pohádame za blbosť, alebo skôr ja sa nahnevám za blbosť, i keď možno daná vec nebola jeho chyba. Takže prepáč Koro (tak ho voláme) ak som niekedy hnusný. A Vám všetkým by som prial, aby ste mali takého najlepšieho priateľa, akého mám ja.

Moje úvahy | stály odkaz

Komentáre

  1. j
    pod si zahrat super online hru travian...vyberies si narod Rimanov, Germanov alebo Galov a hras(budjes armadu, tazis suroviny)... link na registraciu http://www.travian.sk/?uc=sk2_17479
    publikované: 17.08.2007 08:59:16 | autor: o (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. konecne
    nejaky poriadny komentar :D:D:D
    publikované: 17.08.2007 12:07:06 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Hmm
    Ten komentár je hustý! SPAM jak z učebnice. Gru dík, potešil si ma týmto opisom. Pravdu povediac som sa trochu bál čo o mne napíšeš ale nakoniec to bolo vporiadku. Myslím si, že ak by sme boli v rovnakej skupine tak by sme si na nervy liezli obidvaja navzájom a riadne :D, ale našťastie by tam bol Pagáč, ten by nás zaručene rozosmial :D.
    publikované: 18.08.2007 13:35:23 | autor: ThomasK (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Thomask
    som rad, ked ty povies, ze je to v poriadku:D
    publikované: 18.08.2007 16:18:33 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014