gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ľudská hlúposť je nekonečná

A bohužiaľ, už aj tu na blogu...
Najmúdrejší tvor – človek. Áno, možno je to tak. Ale niektorí jedinci sa určite medzi rozumných nedajú zaradiť. Svojou hlúposťou otravujú okolie, napádajú a urážajú. Priznám sa, mal som nedávno konflikt s jedným človekom, tu na blogu. Na rozdiel od neho, nemám potrebu presne hovoriť o čo išlo. Jednoducho, spravil som chybu, uznal som si ju. Pokazil som si to jedným článkom, ktorý som okamžite zmazal. No ešte pred zmazaním mi dotyčný ponadával do všelijakých, takže som sa nezdržal aj ja komentára na jeho blogu, no v podstatne miernejšom duchu. Lenže čo je najhoršie, dotyčný si začal vymýšľať veci, ktoré nie sú skutočné a bohužiaľ, začal tomu veriť. Úbožiak. Mal by asi vyhľadať pomoc psychológa... Pretože po prvé, si nepamätá, ako mi ponadával, no ja to mám pre istotu uložené. Po druhé tvrdí, že som článok publikoval dva krát, alebo sa dva krát dopustil tej istej chyby. No ten článok okamžite zmizol. Nevadí, verím tomu, že nájde niekoho, kto mu pomôže rozlíšiť realitu od jeho fantázie. A navyše, ten človek sa považuje za dospelú, teda aj rozumne uvažujúcu osobu. Rozumne uvažujúci človek nezačne niekoho urážať pri prvom upozornení na chybu. A ja som už dnes zabudol na túto našu hádku a výmenu názorov, prehltol som vulgarizmy a urážanie a s tým človekom by som si dnes kľudne podal ruku a zavrel za tým dvere. Ale on, ako urazené malé dieťa, uverejnil ďalší článok, kde sa hrá na urazeného a poškodeného. Ja som mal v pláne sa s ním udobriť, predsa som za to, aby sa konflikty všade tam, kde sa to aspoň trochu dá, čím skôr vyriešili. Čo už, poviem si, a posnažím sa zabudnúť na ďalšieho konfliktného jedinca, ktorý sa zrejme potrebuje hádať a urážať druhých. Ale náladu mi nepokazil, takže pekný deň všetkým Vám:_)

Aktuality | stály odkaz

Komentáre

  1. Tak veru
    ludia sú hlúpi....a to už nikto nenapraví... ja som tiež párkrát prišla na to, že niektorí sa zbytočne starajú do vecí, o ktorých majú minimálne info a ich názor je taký skúpy, že vedia len zbytočne rozčúliť..takí by mali radšej začať najskôr myslieť a potom konať
    publikované: 29.06.2007 14:03:29 | autor: jolie20 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Ten človek som ja
    Prepáč, že si nepamätám presne, ako som ťa nazval - viem, že som ťa nazval debilom, alebo primitívom (fakt si to už nepamätám) práve preto, že si ZLODEJ! Každý, kto ponúka mp3 na stiahnutie bez zvolenia autora, porušuje zákon. Alebo aj teraz potrebujem psychológa? A čo sa týka toho, že si vymýšlam. Ja si nevymýšlam, nenapísal som, že si to publikoval dvakrát. Napísal som, že si tú "chybu" urobil druhý raz - to je rozdiel. Okrem toho zmazaného článku, kde si mal pesničku Rihany, si ešte dávnejšie mal vo svojom článku inú pesničku. Alebo sa mýlim? ;)
    A ak by si zabudol o čom je reč, pozri si svoj článok a tú pesničku na ktorú odkazuješ:
    http://gru.blog.sk/detail-dalsia-vyhra-slovenska-+-stiahnite-si-mp3-nech-boze-da---.html?a=b8c0ede65e4488a95638de3f6b206f5f
    publikované: 29.06.2007 14:06:54 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  3. shaggy,
    ty tomu asi nedas pokoj, ze? darmo, ze ja som napisal, ze chcem to hodit za hlavu. no vcera si ma presviedcal o tom, ze si mi nepovedal, ze som primitiv.toto len dokazuje to, ze si dalej pozeral moj blog a patral po tom, za co by si ma mohol opat napadnut a hadat sa. aha, toto mas na mysli, ten predosly clanok. ja som vymazal tento konkretny clanok, lebo si myslim, ze som spravil chybu tym, ze som to uverejnil. a dalsia vyhra slovenska... tam zostane, kedze ta mp3 je VOLNE pristupna. takze si skus zistit suvislosti. ako vidim, stale sa spravas ako ufnukane dieta, ktore si neprizna chybu, ani ak je jasne, ze ju spravilo. bud tak dobry a zdrz sa vulgarizmov, ak budes reagovat na moj komentar
    publikované: 29.06.2007 14:14:02 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. jolie20
    mas absolutnu pravdu, tu sa to opat prejavilo, ale radsej len mavnut rukou nad takymi ludmi:-)))
    publikované: 29.06.2007 14:14:51 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. He he
    vieš - keď som napísal, že "nenazval som ťa primitívom, ale debilom", tak to bolo myslené ako vtipná urážka. Vieš, ja si fakt nepamätám, ako som ťa nazval - prepáč, že si nepamätám všetkých ľudí, čo kradnú. Vôbec som sa nevykrúcal z toho, že som ťa za "podradnú" bytosť označil (a toho debila som použil preto, že primitív sa mi zdalo príliš jemné). Hmm, čo sa týka vulgarizmov - asi nerozlišuješ čo sú to vulgarizmy, pretože by si inak vedel, že slovom "debil" sa označuje jedinec s určitým mentálnym defektom a primitív je človek s úplne minimálne vyvinutými hodnotami - čiže kradne a pod. (opäť sa to hodí na teba). Nič z toho nie je vulgarizmus, takže si prosím naštuduj čo sú to vulgarizmy a potom sa oháňaj cudzími slovíčkami.
    A vidím, že s tvojim prístupom bude z teba za chvíľu ventilátor, lebo budeš musieť mávať rukami ostošesť.
    publikované: 29.06.2007 14:23:07 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Niekto
    rád rýpe do druhých a asi mu to robí dobre.....neviem prečo sa niekto stará do druhých, ja neviem ako to bolo, ale ani neviem prečo sa ty shaggy staráš do toho, či porušuje zákon alebo nie, ved to je jeho vec a preto nazvať niekoho Zlodejom, prepáč to je skôr trápne ako urážlivé...asi nepoznáš dostatočný význam slova zlodej...a to, že tu hovoríš o tom, aký je rozdiel medzi dvomi číslovkami...tak ani v tom nie si akosi príliš doma...škoda ale nejde ti to...
    publikované: 29.06.2007 14:25:06 | autor: jolie20 (e-mail, web, autorizovaný)
  7. A ty gru
    nič si z toho nerob, ja ta nepoznám ale nemám rada takých ludí typu: "Chcem byť zaujímavý".....tak si z toho nič nerob, sú aj dôležitejšie veci v živote, nad ktorými treba uvažovať....ok???
    publikované: 29.06.2007 14:26:30 | autor: jolie20 (e-mail, web, autorizovaný)
  8. jolie20
    jasne, nic si z neho nerobim, vidim to, aky je jeho styl komunikacie a to mi staci. nabuduce sa vyvarujem podobneho clanku a aj hadky s podobny clovekom ako je shaggy. a Tebe dakujem za podporu, kedze si si, ako nestranny pozorovatel, vytvorila podla mna spravny nazor:)
    publikované: 29.06.2007 14:55:12 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Môžem používať tvoju vetu?
    "kedze si si, ako nestranny pozorovatel, vytvorila podla mna spravny nazor" - to je tak niečo "nezaujaté", že som sa skoro rozplakal od smiechu. Myslím, že ani jeden z nás nie je oprávnený tvrdiť, že si niekto urobil správny názor.
    A prečo ho nazývam zlodejom? No, podľa štýlu písania to nie je človek, ktorý by nepoznal zákony SR. A pre mňa ktokoľvek, kto verejne šíri "copyrightovaný" materiál, tak je zlodej. Je jedno, či to urobil prvýkrát, vo veľkom alebo v malom. Prečo by som mal robiť výnimky? Každý, kto ma pozná vie, že upozorňujem na porušovanie autorského zákona bez výnimky. Alebo mi chceš napísať jeden, jediný dôvod, prečo by som ťa nemal volať zlodejom? Asi nie, lebo vieš, že mám pravdu ;)
    publikované: 29.06.2007 16:01:40 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  10. shaggy
    no je zaujímavé, že si myslíš že tie zákony poznáš...nepoznáš ani zákony života.....opovrhuješ policajtmi (netvrdím že sú svätý ale nemôžeš všetkých hádzať do jedného vreca), chceš zaujať a byť stredobodom pozornosti názvom článku Ako som si podrezal žili....a tvoj štýl písania?? myslíš že budeš zaujímavý ked budeš používať vulgárne slová alebo budeš urážať niekoho koho skutočne nepoznáš..?????
    Ak to je tvoja taktika, tak sa fakt nemám nad čím pozastavovať...a už vôbec nie nad tebou
    publikované: 29.06.2007 16:10:13 | autor: jolie20 (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. shaggy
    preco by som nebol opravneny nieco take tvrdit? jednoducho, ked vidim, ze to jolie20 pochopila, tak som tomu velmi rad a napisem svoje stanovisko. copyright - aky je na tuto piesen copyright? vysvetlis mi to? mam ti sem hodit odkazy, kde je tato piesen opakujem VOLNE na stiahnutie? rad by som vedel, ci vsetok soft co pouzivas je original, takisto vsetky filmy co mas doma a podobne...shaggy skus si najprv premysliet, co napises a az potom pis...
    publikované: 29.06.2007 16:30:38 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Opäť opakujem
    neopovrhujem policajtami, keďže aj časť mojej rodiny tam pracuje, opovrhujem políciou - ako inštitúciou, to je rozdiel.
    A Rihana je voľne k stiahnutiu? Prosím, ukáž mi kde. Je jedno, že si to odstránil, ak by som ťa na to neupozornil, tak to tam máš doteraz.
    Gru a jolie, nie ste príbuzní? Lebo ja stále nevidím vulgárne slová, ja vidím len slová "debil" a "primitív" a už po stý krát opakujem - TO NIE SÚ VULGARIZMY.
    Ja viem, veľmi dobre čo píšem a uvedomujem si to. A chápem ťa, konal si protiprávne, niekto ťa odhalil, tak sa snažíš to "zakryť" tým, že ma budeš urážať. Vieš, keby sa ma malo dotknúť všetko, čo povedia o mne deti, ktoré majú warez fóra, predávajú nelegálne hry, filmy... tak by som už ležal na psychiatrii. Ale mňa to skôr poháňa dopredu, lebo viem, že to čo robím, robím dobre :)
    poznámočka - zákony života poznám. muž spozná ženu, majú sa radi, narodí sa im dieťa a tak ďalej, a tak ďalej...
    publikované: 29.06.2007 17:07:18 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  13. ale toto uz zacina byt vazne
    shaggy naozaj, skus sa nad sebou a nad tym, co pises, zamysliet....ak ti to stale nepride, skus niekoho vyhladat, kto ti pomoze....lebo ty zasa upadas do svojho sveta fantazie...ja som ta urazil? ja sa snazim nieco zakryt? povedz mi, ci ja som ta nazval debilom alebo primitivom...zasa si si nieco vymyslel a myslis si, ze je to pravda....ty neveris, ze je volne k stiahnutiu? vidim, ze tvoja znalost pc je na dost chabej urovni...skus si pozriet odkazy na mojom blogu v lavom menu...daj vyhladat rihannu...ak ti to nestaci, dam ti dalsie stranky...naozaj rozum postoji nad tym, co si tu zasa popisal...ja som NIKDY nikomu nepredal nelegalny film, nelegalnu hru, a dosial NIKDY som nenavstivil warez forum...porozmyslaj nad sebou
    publikované: 29.06.2007 19:29:07 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Hmmm
    ja som si fakt myslel, že to bola mladícka nerozvážnosť, ale ty si na tom dosť zle. Tie stránky čo máš v odkazoch naľavo samozrejme veľmi dobre poznám a... musím ťa sklamať - áno poskytujú tie pesničky na "voľné" stiahnutie, ale robia to protizákonne. A tým, že si ten odkaz dal na svoju stránku aj ty, konal si rovnako protizákonne.
    Hádam ma nechceš presviedčať, že je všetko v poriadku, ak tu budeš poskytovať pesničky na stiahnutie. Ak to fakt máš v úmysle, tak písať sem už nemá zmysel. Potom si zlodej... a to čo si vravel, že to bola "jediná" chyba je iba lož, pretože tu máš anketu, v ktorej sa pýtaš či máš poskytovať pesničky - čiže si veľmi dobre vedel do čoho ideš.
    publikované: 29.06.2007 19:45:21 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
  15. Shaggy
    Neverím že doma na počítači máš všetko legálne! Či si si nestiahol fotku z internetu, MP3ku, hru a či si nejakému kamarátovi nepožičal svoje originálne veci... Dúfam že keď sa tu oháňaš zákonmi že si si ich aspoň veľmi dobre naštudoval. A osobne si myslím že by si nemal zasahovať do záležitostí iných. Ak tu chce mať Gru MP3ky, tak nech má! Tebe tým neškodí! Staň sa hlavným adminom a potom si vymazávaj rad za radom blogy s "nelegálnym obsahom". Myslím si že by ich na blogu zostalo tak 15.
    publikované: 29.06.2007 20:12:27 | autor: ThomasK (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. shaggy
    vies ty moj, kolki ludia uz zalazovali stranku mp3s.nadruhou.net??? a uz bolo aj sudom dane, ze ju maju zrusit, ale odvolali sa a uspeli...tak mi tu netrep blbosti, pretoze tak ako spominana stranka ma odkazy na mp3s z niekadial zo zahranicia, mal som tu aj ja rihannu stiahnutu z tadial... tak sa zasa nehraj na vsevediaceho, lebo vidim, ze nevies dokopy nic, tak ako o mp3s.nadruhou a hras sa tu, ze si o vsetkom informovany..
    publikované: 29.06.2007 20:21:49 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. a co ta trapi
    moja anketa? aj to je protizakonne? to ti moze byt uplne jedno, co mam ja v ankete, ja nekritizujem tvoj blog, tak nekritizuj ty moj
    publikované: 29.06.2007 20:28:09 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Shaggy
    nič proti tebe ale s tými vulgarizmami si ma vôbec nepochopil, tak teda neviem čo máš v tej hlave....a v tvojom blogu ten článok s názvom Policajné kurvy" to som myslíš písala ja?? A mnohí by to považovali za urážku verejného činitela.....a s tými zákonmi života to tiež nie je tak ako vravíš....nemusí byť ani dieťa, ani manželstvo a ani spojenie muž a žena
    publikované: 29.06.2007 20:30:26 | autor: jolie20 (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. jolie20
    v pohode, kaslat na neho...on si zije v svojej vymyslenej realite...co je ale horsie, aj ostatnych chce presvedcit o tom, ze ma pravdu...no nevadi, nechajme ho uz tak, mozno pride na to, ze spravil chybu :)
    publikované: 29.06.2007 20:53:46 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. shaggy
    myslim ze ked niekto pravi chybu da sa na to upozornit aj slusne a je vec vybavena ne? a dalsia vecje ze preco tu nahanas a bovinujes ludi za take prkotiny ako je nelegalny softver pokial ja viem tak napr. windows ma zmonitorovanych skoro vsetkych ludi co pouzivaju ich OS aj nelegalne a seru na nich pretoze im je to jedno jeden maly podnikatel horedole ide o firmy.. a nelegalne mp3 by tu mozno neboli keby jedno sporste CD nestalo 800 sk nemyslis? a na svete sa o dost horsie porusuje zakon tak neviem co tu robis teatro z takychto hovadin... ked sa chce angazovat v takych to veciach tak do toho.. ale nie na blogu.. to dokaze aj 12 eocne detsko..
    publikované: 30.06.2007 10:27:56 | autor: lemon-ko (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Lemon-ko
    nemal som v úmysle písať, ale na teba zareagujem. MS ani zďaleka netuší o všetkých používateľoch nelegálnych Windowsov, proste sa to nedá prakticky realizovať. Čo sa týka tých mp3, tak zase tie otrepané argumenty - CD nestojí 800Sk, ale nové regionálne verzie zahraničných umelcov idú za cca 450Sk, čo je prijateľná suma, dvoj-CD v klasickej verzii stoja okolo 700Sk.
    A ak nemám na Mercedes, ktorý stojí niekoľko miliónov, znamená to, že ho ukradnem? Ja nie, neviem ako vy.
    Ja sa angažujem nielen tu na blogu, nepoznáš ma. Nevieš čo všetko som v tejto oblasti urobil, takže je asi trošku predčasné robiť závery, nie?
    publikované: 30.06.2007 12:05:41 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014