gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kabát - Corrida

Stručná charakteristika tohto nového albumu od českej skupiny Kabát.
Pred pár dňami sa mi do rúk dostalo nové CD od Kabátu s názvom Corrida. Síce nie som nejaký skalný fanúšik tejto skupiny, ale keďže sme s bratom boli na dlhšej (vďaka zápcham v Nitre) ceste, tak som si pár skladieb vypočul. Najprv sa mi tie piesne príliš nepozdávali, také trochu príliš tvrdé a ťažko zrozumiteľné. Ale keď som to počúval už nejakú hodinku dookola, tak som si zvykol. Ale až dnes, keď som dostal nové slúchadlá, tak som si do compu dal aj toto cd-čko a pustil. Vynikajúci zvuk, pomyslel som si. Texty sa mi zrazu zdali pekne zrozumiteľné, keď som sa na to sústredil a nepozeral po ženách von z auta;). A texty sú nielen dobre zrozumiteľné, ale aj zaujímavé a ľahko zapamätateľné. Najviac ma zaujala úvodná skladba Corrida, kde sa spieva o živote a úžívaní si niekde na Corride v Španielsku. Taktiež odporúčam pieseň Burlaci a Úsmev pána Lloyda. Teraz by som to mal nejako zhrnúť. Ak nie ste fanúšik Kabátu, ale máte radi tvrdšiu hudbu, stojí za to album si vypočuť. Ak sa Vám Kabát vôbec nepáči a myšlienka na druh tejto hudby Vás desí, tak toto cd ani nepočúvajte, Váš názor to nezmení: ). Ale ak sa Vám táto skupina páči, Corrida by vo Vašej zbierke rozhodne chýbať nemala a verte, po pár vypočutiach tomu podľahnete tak, ako ja- niektoré piesne viem už aj odzadu:o)

Z každého rožku trošku | stály odkaz

Komentáre

  1. :-)
    si mój človek :-))
    publikované: 27.04.2007 14:23:01 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. jj kabat
    jj kabat je great, aj teraz mi to tu nici usi ;-)
    publikované: 27.04.2007 15:00:07 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ono...
    to uz je klasika... a ten album je fakt good :)
    publikované: 27.04.2007 15:26:32 | autor: Kathrin (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ja som kabat doma obcas pustil
    ale corrida sa mi paci..celkom kvalitny album...
    publikované: 27.04.2007 15:46:50 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Hmm
    Kabát je jedna z mojich naj kapiel a musím povedať, že albom Corrida ma aj tak dostali. Songy ako Burláci, Kdoví jestli, Úsmev pana Loyda sú skvostom.. A to nehovorím o MALEJ DÁME!!! Najlepší song!!
    publikované: 27.04.2007 20:17:56 | autor: Kabat (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014