gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hurááá, zvládol som tento megaťažký deň!

Jupíííí, takže ho mám konečne za sebou! Čo ma v tento deň postretlo? Čítajte ďalej ;o)
Takže na úvod hlasné hurá:-) Priznám sa, ako som si včera večer pomyslel na to, čo ma dnes čaká, premýšľal som nad tým, že ráno ani nevstanem z postele;) A čo bolo také zlé? No v prvom rade škola. Piatok, zvyčajne vždy ľahký, keďže mávam iba 5 hodín a z toho jednu telesnú. No tento bol výnimočný. Prvá hodina- slovenčinárka mala skúšať a nikto ani nevedel z čoho. Tak to bol prvý dôvod. Tretia hodina- výstupná práca z matiky. Ja a matika to je kapitola sama o sebe. No nič, pomýlil som si zopár vzorcov, ale snáď som to napísal tak na trojku, lebo dvojku na vysvedčení mám s momentálnym priemerom známok 1,66 istú. Teda matiku som tiež nejako prežil. Ďalšou skúškou bola písomka z HVS. Pre neznalých obchodnej akadémie, ide o hospodárske výpočty a štatistiku;-) Ľahučký predmet, ale ak nemáte ani opísané poznámky tak ako ja, môže to byť veľmi ťažké. A keď ani neviete z čoho sa práve píše písomka :D No dobre, už sa polepším, sľubujem. Tak to boli skúšky v škole. Ale tým pre mňa deň ani zďaleka nekončil. Totiž o 17:00 som mal na Atletickom štadióne fyzické previerky, medzi ktoré, okrem iného, patril aj 12 minútový beh(už som ho tu na blogu spomínal:). Pravdupovediac, príliš som si neveril, bolo dosť teplo a navyše som sa veľmi na beh necítil. No a zrazu sa ozvala píšťalka a rozbehli sme sa v ústrety nekonečným 12-tim minútam. Všetci vybehli hrozne rýchlo, no ja som sa riadil taktikou, ktorú mám od brata (ďakujem brat môj najlepší;o). Šiel som si svojim tempom a zaostával som. Lenže neskôr začali ostatným dochádzať sily a tak som jedného za druhým predbiehal. Takto som skončil medzi prvými, s výsledkom 2720 metrov. Limit bol 2600, takže som spravil, hurá! No a potom už len šprint a to bola pohodička. Ale pre mňa deň aj tak ešte nekončí. Totiž dnes, o 23:30 opúšťam rodné Slovensko a idem na výlet do Prahy. Takže sa asi príliš nevyspím, ale nevadí, na výlet sa teším. Teda sa chcem aj ospravedlniť za to, že na gru.blog.sk minimálne do utorka nepribudne žiadna aktualizácia, keďže sa vrátim pondelok vo večerných hodinách. Tak to bolo trošičku od témy, ale nevadí, musel som o tom výlete napísať. Takže pozorný čitateľ, otázka pre Teba: Aké poučenie plynie z tohto článku? Že aj najhorší deň, ktorého sa veľmi bojíme, môže dopadnúť úplne super:-)

Z každého rožku trošku | stály odkaz

Komentáre

  1. Hej to sa aj mne stalo
    fakt ze paradox !!! V ten den sme pisali tri pisomky a zo vsetkych som nakonjec 1 mala.. a este som aj bola jazdit a naucila sa novy trik vtedy !!! Parada,,,
    publikované: 08.06.2007 21:41:35 | autor: Eswy (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Tazky den
    JJ, mal to byť hrozný deň. Ale nakoniec nebol. Ináč to HVS si mal aspoň akotak vďaka jednej osobe, a ty si to nebol :D, ano bol som to ja :D. A matika nebola tazka, len si bolo treba zapamätať vzorce..
    publikované: 11.06.2007 22:23:46 | autor: ThomasK (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. sa lahko povie
    zapamatat si nieco, co nemas ani napisane...
    publikované: 12.06.2007 17:21:19 | autor: gru (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014