gru

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Články - nepodarky

Tu uvádzam zopár článkov, ktoré doteraz neuzreli svetlo blogu:-)
Ako tomu býva zvykom, ani v dnešnom článku sa nevyhnem úvodu. Takže hneď na začiatok, čo to tu vlastne je? Ja si zvyknem predpisovať články do WORD-u a až po určitej úprave ich prekopírujem sem, myslím do editoru a uverejním. Ale viac krát sa mi stalo, že začnem nejaký článok písať a nedokončím ho. Prečo? Asi nemám dosť myšlienok o danej téme, alebo sa mi ten článok nezdá dostatočne kvalitný. Ale dnes, keď som prechádzal spomínaným WORD-ovým dokumentom, našiel som aj tieto, prachom zapadnuté, články, ktoré tam smutné čakali, či sa raz dočkajú dokončenia a zverejnenia, alebo ich len tak vymažem. Uverejňujem ich v presne tej podobe, v akej čakali v mojom blogovom dokumente. Spravidla posledná veta v nasledujúcich troch článkoch predstavuje to, že som už "nemal o čom" :-) Upozorňujem, že ani jeden z týchto článkov nie je aktuálny. Príjemné čítanie.
Článok číslo 1.
Kde beriete inšpiráciu pri písaní článkov?
 
Keďže tá moja, je momentálne (v tom lepšom prípade) na nulovom bode, chcem sa spýtať Vás, kolegov blogerov :o)
 Áno, práve píšem tento článok a premýšľam. Premýšľam o tom, kde načerpám inšpiráciu k písaniu nových článkov. Doteraz mi jednoducho spontánne napadla téma a písal som a zrazu bol článok hotový. Ale teraz, akosi sa moja múza zabudla:-) Nie je sa čím inšpirovať. Dnes som spísal už pár úvah, tie však za veľa nestoja a keďže som zarytý odporca článkov, ktoré sa píšu len pre to, aby boli napísané, ich radšej neuverejním. Písal som už o rôznych veciach, či už to boli aktuality, napr. majstrovstvá sveta, ale tie už sú za nami, takže poďme ďalej, veci, ktoré som v konkrétny deň zažil, tak som ich opísal. A čo dnes? Koho by zaujímalo to, ako mi bolo na brannom? Branné sú dosť nudné, vzhľadom na to, že dnes opäť prebiehalo tým spôsobom, že nám o 9-tej bolo povedané, aby sme išli, kam chceme a o 12 nás na námestie príde spočítať profesorka. Aaaaaaaa dobre, tak ani toto nezverejním.
Článok číslo 2.
Zmrzlinaaa :-)
 
Možno trochu čudný článok, ale predsa, nedá mi neopýtať sa, akú zmrzlinu máte najradšej.
 

Všade vonku teplo, páli silné slnko. Okrem nejakého dobrého a studeného nápoja mám na osvieženie najradšej zmrzlinu. Akú? Asi jablkovú, citrónovú, punčovú, vanilkovú a podobne. Tak nič, ako pokračovať???

Článok číslo 3.

Prvý deň prázdnin
 
Aj keď je dnes 30.6.07, prázdniny sa už začali. Teda aspoň pre mňa:)
Prázdniny. Prázdniny sú pre mňa krásnym obdobím relaxu a oddychu. Až do minulého roku boli aj obdobím ničnerobenia:-) Ale tieto sa chystám brigádovať, i keď ešte neviem kam. Či už nájdem brigádu alebo nie, prázdniny už nie sú tým, čím pre mňa bývali. Neuveriteľne rád spomínam na obdobie tak 10 rokov dozadu, ........ale nič :D

Z každého rožku trošku | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014